Taxi Zeist Schiphol

Taxi Zeist Schiphol  reserveren of direct bestellen?

Taxi Zeist - Schiphol

Met Taxi Gerrits van Zeist naar Schiphol! Wanneer u maar wilt brengen wij u voor slechts € 65,- van Zeist naar Schiphol. Reserveer nu uw taxi voor Zeist naar Schiphol; u kunt tot 24 uur van tevoren online reserveren of een slechts een paar minuten voor vertrek bellen! Wij zorgen ervoor dat we binnen 15 minuten bij u voor de deur staan.

Reserveer nu online of bel: 033-2850964

Tarieven Taxi Zeist Schiphol

Gaat u op zakenreis of op vakantie? Begin uw reis ontspannen met onze snelle taxi service. Voor een scherp tarief brengen wij u met veel plezier van Zeist of Amersfoort naar Schiphol. In onderstaand schema kunt u alle tarieven vinden naar de verschillende luchthavens.

Standaard taxi tarieven vliegveld

 Zeist

enkel

 

Taxi Schiphol:

€ 65

 

Taxi Eindhoven:

€110

 

Taxi Rotterdam:

€90

 

Taxi Weeze:

€165

 

Taxi Düsseldorf:

€170

 

Taxi Brussel:

€ 210

 

* Prijzen zijn voor een enkele reis met onze taxi Zeist Schiphol, vliegveld Eindhoven, vliegveld Rotterdam, vliegveld Weeze, vliegveld Düsseldorf en vliegveld Brussel voor één taxi voor vier personen. Retour of meer personen? Vraag een offerte aan. Neem direct contact op 

Betaalmogelijkheden Taxi Zeist Schiphol

Bij Taxi Gerrits kunt u kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden. Namelijk:

  • Contant
  • Pin*
  • Creditcard*
  • Op rekening
  • Ideal

Wilt u met de pin of creditcard betalen? Geen enkel probleem! Vermeld dit bij de bestelling van uw taxirit. U kunt tot 24 uur van tevoren online reserveren.

Reserveer nu uw taxi online!

Taxi Gerrits; uw taxi in Zeist en Amersfoort.

Wij proberen u altijd optimaal van dienst te zijn. Wij staan dan ook 7 dagen per week voor u klaar. Bent u op zoek naar een taxi die u ook naar een andere luchthaven kan brengen dan Schiphol? Uiteraard bent u bij Taxi Gerrits ook dan aan het goede adres. Daarnaast bieden wij u particulier vervoer, zakelijk vervoer, ziekenvervoer of gewoon een taxi in de regio Zeist en Amersfoort. Klik hier voor onze tarieven. Reserveer nu online uw taxi!