Taxi soest schiphol

Taxi Soest Schiphol  is waar u naar zoekt? Dan bent u bij Taxi Gerrits aan het juiste adres! Als u een voordelige en servicegerichte taxi in Soest zoekt, die u van en naar Schiphol kan brengen is Taxi Gerrits het meest geschikte taxibedrijf. 

Luchthavenvervoer soest - schiphol 

Ga met Taxi Gerrits naar Schiphol! Wanneer u maar wilt brengen wij u voor slechts € 60  vanaf Soest naar Schiphol. Reserveer nu uw taxi voor Soest naar Schiphol; u kunt tot 24 uur van tevoren online reserveren of een slechts een paar minuten voor vertrek bellen! Wij zorgen ervoor dat u veilig op schiphol komt.

Reserveer nu online of bel: 033-2850964

Tarieven Taxi Soest - Schiphol 

Gaat u op zakenreis of op vakantie? Begin uw reis ontspannen met onze snelle taxi service. Voor een scherp tarief brengen wij u met veel plezier van Soest  naar Schiphol. In onderstaand schema kunt u alle tarieven vinden naar de verschillende luchthavens.

Standaard taxi tarieven vliegveld

   soest

   Enkel

 

Taxi Schiphol:

€ 60

 

Taxi Eindhoven:

€ 115

 

Taxi Rotterdam:

€ 85

 

Taxi Weeze:

€ 170

 

Taxi Düsseldorf:

€ 175

 

Taxi Brussel:

€ 200

 

* Prijzen zijn voor een enkele reis met  onze taxi soest of   Schiphol, vliegveld Eindhoven, vliegveld Rotterdam, vliegveld Weeze, vliegveld Düsseldorf en vliegveld Brussel voor één taxi voor vier personen. Retour of meer personen? Vraag een offerte aan. Neem direct contact op 

Betaalmogelijkheden Taxi Soest Schiphol

Bij Taxi Gerrits kunt u kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden. Namelijk:

  • Contant
  • Pin*
  • Creditcard*
  • Op rekening
  • Ideal

Wilt u met de pin of creditcard betalen? Geen enkel probleem! Vermeld dit bij de bestelling van uw taxirit. U kunt tot 24 uur van tevoren online reserveren.

Reserveer nu uw taxi online!

Taxi Gerrits; uw taxi in Soest.

Wij proberen u altijd optimaal van dienst te zijn. Wij staan dan ook 7 dagen per week voor u klaar. Bent u op zoek naar een taxi die u ook naar een andere luchthaven kan brengen dan Schiphol? Uiteraard bent u bij Taxi Gerrits dan ook aan het goede adres. Daarnaast bieden wij u particulier vervoer, zakelijk vervoer en ziekenvervoer. Reserveer nu online uw taxi!